top of page
Firefly digitale koblinger, trafikk, verdensrom 7919.jpg

Effektivisering og innovasjon gjennom våre eksperttjenester. Utforsk hvordan digital transformasjon kan gi din bedrift en konkurransefordel. 

Bli digital med oss

Den teknologiske verdenen skaper ubegrensede muligheter. Kanskje bruker du allerede digitale verktøy som ser ut til å fungere godt? Imidlertid strekker ikke alltid disse verktøyene seg til de fulle dybdene av hva en helhetlig digital transformasjon kan tilby. Digital transformasjon går utover grunnleggende digitalisering, integrerer teknologi på tvers av hele bedriften, og omfavner automatisering, dataanalyse og innovasjon. Det handler om å bygge en robust digital kultur som støtter kontinuerlig forbedring, smidighet og fremtidig vekst i den stadig mer digitale forretningsverdenen. 

Excito Consulting er dedikerte til å veilede bedrifter gjennom den digitale transformasjonsreisen, sikre en sømløs overgang og realisere potensialet i én digital verdikjede. Med inngående kunnskap om blant annet no-code løsninger, datafangst, styringssystemer og business intelligence gir vi våre kunder en skreddersydd opplevelse som løfter, optimaliserer og transformerer både prosess, teknologi og organisering. Utforsk et univers av innovasjon og effektivitet sammen med oss – og oppdag hvordan din bedrift kan vokse i en digitalt drevet fremtid.  

Hva er digital transformasjon? 
Tenk deg at du har en stor boks full av verktøy. Hvert verktøy har en spesiell oppgave, som en hammer for å slå inn spiker eller en skrutrekker for å skru inn skruer. Dette er litt som en bedrift som har forskjellige måter å gjøre ting på, som å ha kontroll på kontrakter, timer, ressurser, prosjekter og endringsmeldinger.  

Digital transformasjon er som å bytte ut din gamle verktøykasse med en ny, hvor mange verktøy er kombinert til ett og kan gjøre mange ting samtidig, raskere og enklere. Det er som å ha en magisk skrutrekker som kan gjøre alt! Det handler om å bruke ny teknologi for å gjøre bedriften bedre, smartere og mer effektiv i en digital verdikjede. 

Hva er en digital verdikjede?  

En digital verdikjede er en digital verdiskapningsprosess i motsetning til en tradisjonell verdikjede. Ofte er dette en tradisjonell verdikjede som er blitt digitalisert. Det vil si at verdikjeden har gått igjennom en transformasjon hvor verdikjeden er blitt gjort om fra å være “analog og mekaniske” til å bli digital. Det vil si bygd på digitale signaler.  

Teknologier vi leverer

Innen digital transformasjon har vi spesialisert oss på en rekke tjenester. Vi er din rådgiver på IT-økosystemer fordi vi kjenner alle systemene.

 

Vi hjelper din bedrift å utnytte kraften av 

  • Business Intelligence for datadrevne beslutninger 

  • No-Code løsninger for å akselerere digitaliseringen uten tekniske barrierer 

  • Styringssystemer for optimalisert drift 

  • Datafangst for å omforme rådata til strategiske innsikter 

Start din digitale transformasjonsreise med oss

Team Excito.jpg

Med Excito som din partner kan du trygt ta steget mot en digitalisert fremtid. Vi jobber tett med deg og din bedrift for å forstå din virksomhet og utvikle de beste løsningene som passer bedriftens behov.

 

Ved å implementere effektive digitale arbeidsflyter oppnås økt suksess, produktivitet og vekst. 

bottom of page