top of page
Firefly generell, mørk, futuristisk illustrasjon av telefon med app, databobler rundt, en

I en tid der teknologiske løsninger florerer, er det mange som føler seg overveldet av utallige apper og plattformer. Excito Consulting tilbyr skreddersydde og fremtidsrettede løsninger som møter de unike og kritiske arbeidsflytene der hyllevare ikke strekker til. Gjennom vår bruk av no-code teknologi, møter vi dine behov raskt og kostnadseffektivt – få kontroll på alle prosesser i én fremtidsrettet applikasjon.

Unik teknologi for unike utfordringer

Det oppstår noe uforutsett ute på anlegget. Hvordan er praksisen for dine ansatte? Må de igjen gå ut av maskinen, løpe opp i brakka, lete frem siste versjon av Word-malen, fylle ut og sende endringsmeldingen? Gjøres det riktig? Gjøres det i tide? Det er på høy tid å få kontroll på endringsmeldinger, avtaler, prosesser og andre kritiske aktiviteter. 

 

En tilpasset bedriftsapplikasjon bygget på en no-code plattform er mer enn bare en ny app; det er en helhetlig plattform drevet av ny og innovativ teknologi, som samler prosesser i verdikjeden. Appen gir deg umiddelbar tilgang på telefon og PC for rask og enkel systemstøtte til kritiske arbeidsflyter. Blant annet sikres dokumentasjon- og varslingskravene som reduserer sjansen for tvister og gir større gjennomslag av endringsmeldinger.

70% av alle nye bedriftsapplikasjoner vil bli bygget med no- og low-code verktøy innen 2025

Gartner i The Future of Low-code Report 2022

Sjekk ut eksempler på hvordan våre no-code løsninger kan være nyttig for din bedrift:

Forestill deg Arne, en overarbeidet prosjektleder stående midt i et kritisk byggeprosjekt.

Firefly two men watching a road construction site, they have a phone in their hand 9802.jp

endringsmeldinger

Slik vil no-code revolusjonere

En uforutsett utfordring i grunnforholdene dukker opp og det kreves umiddelbare endringer i planen. Arne vet at hver  ...

En uforutsett utfordring i grunnforholdene dukker opp og det kreves umiddelbare endringer i planen. Arne vet at hver time forsinkelse koster bedriften titusener. Han trenger raskt å sende en endringsmelding for å sikre at de ekstra kostnadene blir dekket. Her stilles det krav til dokumentasjon og varsling.

En app designet spesielt for denne bedriften, gjør at Arne kan dokumentere endringer med bilder, legge til notater, og sende meldingen til byggherren i tide – direkte fra byggeplassen. Byggherren kan da godkjenne endringene med et enkelt klikk ved at hele prosessen er strømlinjeformet. Slik håndterer Arne endringer umiddelbart, reduserer forsinkelser og kostnader. Dokumentasjonskrav, prosjektets fremdrift og betaling for alt arbeidet er sikret.

Firefly hyperrealistisk anleggsplass, ultratotalt utsnitt av mann avtaler til en annen. De

kontrakter

Slik vil no-code revolusjonere

Prosjektet er under stort press, og plutselig oppdager Arne at underentreprenørene (UE) ikke leverer som avtalt. Og ...

Prosjektet er under stort press, og plutselig oppdager Arne at underentreprenørene (UE) ikke leverer som avtalt. Og enda verre, han har ikke signert kontrakter med flere av dem. Dette truer prosjektets fremdrift og kostnader. Arne har kontrakter med noen av de andre UE, men han mangler oversikt over innholdet – hva som forventes av både ham og UE, og når kontraktene utløper. Han innser at han trenger et system som gjør det enkelt å bruke en standard kontraktmal for å få på plass og samle kontrakter.

En bedriftsapp gjør at Arne effektivt kan administrere kontraktene både i og på tvers av prosjekter direkte fra byggeplassen. Han kan raskt opprette, signere, og sende kontrakter til kunder og leverandører. Slik er kontrakten lett tilgjengelig for å kontrollere fakturaene. Systemet ivaretar også korrespondansen med leverandører i prosjektene. Dette gir Arne en helhetlig oversikt over alle kontrakter, krav og utløpsdatoer, reduserer risikoen for misforståelser og konflikter betraktelig, minimerer unødvendige forsinkelser og kostnader, og sikrer prosjektets fremdrift og rettferdig kompensasjon for utført arbeid. Appen gjør altså administrasjonen av kontrakter enklere, mer tilgjengelig og mer effektiv, selv under de mest krevende byggeprosjektene.

No-code har kommet for å bli

Våre no-code løsninger gir deg helhetlig oversikt og effektiviserer ditt arbeid. No-code-verktøy kan i utgangspunktet samle alle prosesser og arbeidsflyter i en plattform. Der det finnes gode etablerte hyllevaresystemer, vil det som regel være fornuftig å fortsette å bruke det. No-code vil kunne utfylle og utvide funksjonaliteten samtidig som det snakker med dine kjernesystemer. For eksempel kan du samle endringsmeldinger, avvikshåndtering, ressurs- og prosjektstyring på en oversiktlig måte i én applikasjon som integreres i selskapets IT-økosystem. Denne teknologien transformerer komplekse verdikjeder til håndterbare enheter, gir en helhetlig oversikt over alle prosesser, og effektiviserer kritiske arbeidsflyter.

 

Få full kontroll og eierskap til egne data. Med over 20 års erfaring har vi sett at mange bedrifter ikke har kontroll og eierskap til egne data fordi de har mange systemer og at de ofte arbeider i kundenes systemer. Våre løsninger gir deg muligheten til å digitalisere arbeidsprosesser, sammenstille og presentere data, sikre compliance, og gjenvinne full innsikt og kontroll over egne prosesser og data.

 

Start et sted! Du trenger ikke å investere i en omfattende pakke fra starten. Vi designer din bedriftsapp kostnadseffektivt for å møte deres unike utfordringer og muligheter, slik at du kan adressere enkelte problemstillinger gradvis før du integrerer hele verdikjeden i et tilpasset teknologisk økosystem. 

Excito sikrer vellykket implementering av no-code

Tenk på de gangene ditt team har stått foran en utfordring, og et tilpasset verktøy kunne ha gjort all forskjell. Hvordan ville det påvirke bedriften din hvis teknologien var din hovedstøttespiller, assisterte deg og teamet ditt i kritiske prosedyrer, og garanterte nøyaktighet og tidsriktig utførelse av dokumentasjon og oppgaver? Dette er nå mulig for deg.

Med Excito Consulting ved din side, kan vi sammen skape disse skreddersydde løsningene. Vår spesialisering innen prosess- og teknologioptimalisering betyr at vi former systemer som svarer direkte på de unike utfordringene og mulighetene din bedrift står overfor. Du trenger ikke tilpasse deg teknologien, la den heller tilpasses deg. Vi møter dine behov slik at du får høymoderne teknologi raskt og kostnadseffektivt uten tradisjonell koding.

Er du klar for å ta din bedrift til nye høyder? Kontakt oss i dag for et uforpliktende møte og få inspirasjon om hvordan skreddersydde løsninger og prosessoptimalisering kan løfte bedriften din. Fordi endelig kan alle bedrifter få en skreddersydd løsning. La oss sammen skape en mer effektiv, automatisert og konkurransedyktig fremtid. Ikke vent med å høste gevinstene – kom i gang med oss nå!

bottom of page