top of page
Forretningsmøte

Ofte stilte spørsmål

Her finner du svar på de vanligste spørsmålene våre kunder stiller.

Lurer du på noe? 

Hvordan ble Excito til?

Etter flere år som kolleger og samarbeidspartnere åpnet det seg en mulighet for Håkon og Line. En bedrift spurte om vi kunne bistå de med et digitaliseringsprosjekt. Høsten 2018 var Excito Consulting AS en realitet, med Line og Håkon som de første ansatte.

Les mer om vår historie her.

Hvorfor navnet Excito?

Ordet Excito kommer fra latin, og kan bety å gjenreise, gi vekst og gi håp.

  • Vi vil gjenreise bedrifter. Vår visjon har siden oppstart vært å gjenreise selskaper som ligger bak i det digitale skiftet.

  • Vi vil gi bedrifter vekst. Flere har kommet langt i digitaliseringsprosessen, og ønsker å ta ut potensialet i de teknologiske nyvinningene. Her trår vi til.

  • Vi vil gi våre kunder håp. Det er en enorm verdi å kunne anvende teknologien som er tilgjengelig i dag for å skape gevinster. Dette gir våre kunder håp for fordi vi har kompetanse og erfaring har vi bevist at det er mulig.

Hva gjør dere?

Vi hjelper kunder med å forbedre prosesser og implementere ledende teknologi, som Microsoft 365, BI-verktøy, datavarehus, prosjektstyrings- og produktivitetsverktøy, QMS, ERP og ulike integrasjonsløsninger. Excito Consulting er et innovativt konsulentselskap i sterk vekst og med høye ambisjoner. Vi brenner for å skape verdi for kundene våre.

Hvem er kundene deres?

Vi leverer til noen av Norges største selskaper innen bygg og anlegg, industri og produksjon. Kundene er innovative i sitt ønske om å digitalisere deler av de manuelle forretningsprosessene ved hjelp av prosessorienterte verktøy.

 

Les mer om våre prosjekter her.

Hva er en digital verdikjede?

En digital verdikjede er en digital verdiskapningsprosess i motsetning til en tradisjonell verdikjede. Ofte er dette en tradisjonell verdikjede som er blitt digitalisert. Det vil si at verdikjeden har gått igjennom en transformasjon hvor verdikjeden er blitt gjort om fra å være “analog og mekaniske” til å bli digital. Det vil si bygd på digitale signaler.

bottom of page