top of page
Firefly datasystem teknologisk og verdensrompreget 29230_edited.jpg

Styringssystemer er bedriftens digitale assistenter, som sikrer at alt går som planlagt. De bidrar til effektiv organisering ved å holde orden på blant annet:

  • avtaler

  • dokumenter

  • prosesser

  • prosjektstyring

  • avvik

  • HMS

 

Excito Consulting er ekspertene som hjelper deg å implementere og optimalisere slike systemer som sikrer en mer effektiv fremtid for din bedrift. 

Effektiviser din virksomhet med ledende styringssystemer 

Styringssystemer gir deg effektiv organisering 

Bedrifter oppnår effektivitet og forbedring gjennom et systematisk oppfølgingssystem. Dette kan ses som en omfattende organisatorisk hjelper som koordinerer alt fra daglige aktiviteter til langtidsplanlegging. Et styringssystem fungerer som en sentral hub hvor man jobber prosessorientert med alt fra avtaler, dokumenthåndtering, personal, sjekklister og håndtering av endringer. Dette inkluderer også viktige områder som helse, miljø og sikkerhet (HMS) og internkontroll.

Med et styringssystem kan bedriften sørge for at alle arbeidsprosesser er godt kartlagt, standardisert og implementert på en slik måte at kontinuerlig forbedring blir en naturlig del av arbeidshverdagen. Systemet gir et "ørneperspektiv" slik at man raskt identifiserer og retter opp i feil og avvik før de eskalerer. Dette sikrer ikke bare at operasjoner utføres som forventet, men også at bedriften holder seg foran i effektivisering og kvalitetsforbedring langs hele verdikjeden.

Dashboard_Mockup_1.png.png

Hvordan fungerer styringssystemer i praksis? 

Tenk deg at du har et digitalt verktøy som holder orden på alt du trenger å gjøre. Den hjelper deg med oppgaver og avtaler, og den gir deg all informasjonen du trenger på ett sted. Med dette kan bedriften implementere ledende praksis og ta ned nøkkelmannsrisikoen. 

 

Med et styringssystem blir det lettere å møte krav og dokumentasjonsbehov, og det reduserer risikoen for at viktig informasjon forsvinner. Og det beste av alt? Du har alltid tilgang til sanntidsdata, slik at du kan ta gode beslutninger raskt. 

Vi hjelper deg med å ta i bruk og få gevinst av styringssystemer 

Et styringssystem alene løser ikke alt i seg selv. Vi går derfor opp prosessene i verdikjeden og standardiserer disse før det tilpassede styringssystemet tas i bruk. Implementering av styringssystemer kan virke som en stor oppgave. Derfor er vi i Excito Consulting her for å gjøre det enklere for deg. Vår erfaring og ekspertise fra ulike bransjer som anlegg, bygg, industri, event og logistikk, gjør oss i stand til å tilpasse løsninger som passer akkurat for din bedrift.

 

Hos oss møter du konsulenter med bransjeerfaring. Excito er dyktige på å sette opp og implementere både hyllevaresystemer og no-code-løsninger. Vi bistår med å sette opp et system som sikrer at hele bedriften adopterer ledende praksis. Dette reduserer muligheter for alvorlige feil og nøkkelmannsrisiko. Vårt fokus er altså å hjelpe deg med å nå dine mål ved å implementere styringssystemer som virkelig fungerer.

Transformasjon gjennom teknologi:
Slik styrket vi Hæhres prosjektstyring 

I tråd med visjonen “Vi bygger fremtiden”, gjennomfører Hæhre Entreprenør i dag noen av landets største infrastruktur-prosjekter. De så et behov for et nytt og helhetlig styringssystem for virksomheten. Excito leverte konsultasjon knyttet til analyse, design, konfigurering og opplæring i styringssystemet Landax Enterprise.

Les mer om hva vi gjorde for Hæhre.

image.png

Skap fremtidig suksess med Excito Consulting 

Valg av Excito Consulting er valget for fremtidig suksess. Med vår ekspertise på bransje og teknologi, skaper vi skreddersydde styringssystemer som løfter din bedrift til nye høyder. Kontakt oss i dag for å begynne din reise mot en mer effektiv fremtid. 

bottom of page