top of page
Jj_Mf1xY_edited.jpg

Team Excito

Vårt team består av erfarne konsulenter med bakgrunn i alt fra ledende børsnoterte selskaper til mellomstore aktører og små oppstartsbedrifter. Vi har erfaring på tvers av bransjer, som IT og teknologi, infrastruktur, bygg og anlegg, transport og logistikk.

 

Vi jobber for tiden med spennende caser som techimplementering i infrastrukturselskap, bygg og anlegg, landbruk, energi og miljø. Samtidig bygger vi en ny satsning innen ERP og BI-verktøy.

OEV_20221114_VAA01725.jpg

Excito er mer enn bare en arbeidsplass. Gjennom utvikling av gode og effektive systemer ved å benytte bredden av kompetanse i teamet er vi et lag som jobber sammen mot det vi brenner for; å skape verdi for kundene våre. 

Gode diskusjoner, interessante problemstillinger, krevende prosesser og effektive løsninger i et inkluderende og kompetanserikt team gjør hverdagen spennende og givende. Hos oss er kultur for samarbeid og inkludering nøkkelfaktorer for suksess. Med ansatte som finner arbeidsplassen trygg, engasjerende og givende, tror vi at verdi kan skapes både individuelt, hos Excito og ikke minst for kundene våre. 

bottom of page