top of page

Digitalt løft uten digitale bekymringer

På tide å gi din bedrift en digital oppgradering? Så slipper du frustrasjonen over å ikke finne dokumenter, data og det du trenger for å jobbe effektivt. Excito Consulting er her for å gi din bedrift et digitalt løft og løse alle dine digitale bekymringer – enkelt og greit!

Skjermbilde 2024-02-16 094050.png

Velkjente utfordringer

Opplever du merarbeid med digitale plattformer? 

Har du innført et system i håp om å løse en utfordring, og endt opp med mer jobb enn du i utgangspunktet hadde? Du er ikke alene. Vi guider deg så du oppnår digitaliserte og automatiserte arbeidsprosesser. Med verktøy som forenkler dine oppgaver kan du høste umiddelbare gevinster. 

 

Har du uutnyttet potensiale i eksisterende systemer? 

De fleste bruker allerede flere digitale verktøy, men prosessene er manuelle. Må du huske å lagre kontrakten på e-post i en mappe og ha mannskapsoversikt i et Excel-ark? Det finnes potensiale i verktøyene du allerede bruker, og vi vil hjelpe deg slik at systemene snakker sammen. Så slipper du å huske å lagre den e-posten.

 

Har du rådata som ikke gir verdi? 

Har du store mengder rådata, men sliter med å omforme det til praktisk nytteverdi og strategisk innsikt? Vi gir rådataen din mening og verdi, og setter det inn i systemer slik at du kan ta gode avgjørelser i sanntid.

 

Drifter du en kompleks verdikjede?

Er deres bedrift avhengig av mange fagsystemer og parallellsystemer for å drifte en kompleks prosess? Komplekse verdikjeder fortjener velfungerende systemer. Vi kjenner de fleste hyllevarer og hjelper til med å implementere disse. Vår ekspertise er å gjøre det vanskelige enkelt, veileder deg og bygger også smidige systemer der hyllevare ikke strekker til.

 

Tar du avgjørelser basert på utdatert data? 

Endringer, fakturaer og prosjekter kommer stadig, og ingen ønsker å ta store eller små beslutninger basert på «old news». Med Business Intelligence får du oversiktlige rapporter som inkluderer alt som skjer i bedriften i sanntid. Så kan du gjøre treffsikre tiltak og ta gode beslutninger basert på oppdatert data.

Firefly digital strategy frustrated and caotic manager realistic laying head down on the d

Løsningen er her!

Finnes det en løsning på alle utfordringene?

 

Så klart. Excito Consulting er din digitale transformasjonspartner. Vi har domenekunnskap; vi har selv opplevd det du opplever ute i felt – så vi forstår dine behov. Våre skreddersydde løsninger er derfor designet for å møte dine spesifikke arbeidsprosesser og utfordringer. Vårt mål er ikke bare å løse dagens problemer, men å forberede din bedrift for en digitalt drevet fremtid.

AdobeStock_129279307.jpeg

Teknologier vi leverer

Innen digital transformasjon har vi spesialisert oss på en rekke tjenester. Vi er din rådgiver på IT-økosystemer fordi vi kjenner alle systemene.

 

Våre fagområder:

  • Digital strategi: Ta viktige og riktige beslutninger for å finne den beste digitale løsningen.

  • Datafangst: Transformér rådata til strategiske innsikter.

  • Styringssystemer: Optimaliser driften og øk effektiviteten.

  • App-bygging: Akselerer digitaliseringen uten tekniske hindringer med no-code løsninger.

  • Business Intelligence: Gjør datadrevne beslutninger enklere enn noensinne.

Slik jobber vi

Illustrasjon teknologi.png

1.

2.

3.

Vi er deres digitale samarbeidspartner gjennom en klar avtale, og vi jobber kontinuerlig med å digitalisere og forbedre. Vi skaper en helhetlig IT-struktur som fungerer som et velfungerende IT-økosystem.

 

Vi leder digitale transformasjonsprosjekter ved å identifisere prosesser og lage tydelige mål. Vi guider dere steg for steg på veien, slik at dere kan ta i bruk og høste gevinster gjennom hele transformasjonen i et system bygget for deres bedrift.

 

Gjennom driftsavtaler tar vi ansvar for support og kontinuerlig forbedring av de teknologiene som er implementert, slik at de fungerer optimalt.

OEV_20221114_VAA01627.jpg

Med Excito som partner kan du trygt ta steget mot en digitalisert fremtid. Vi jobber tett med deg og din bedrift for å forstå din virksomhet og utvikle de beste løsningene som passer bedriftens behov.

 

Ved å implementere effektive digitale arbeidsflyter oppnås økt suksess, produktivitet og vekst. 

bottom of page