top of page

Excito Consulting; slik ble vi til

Etter flere år som kolleger og samarbeidspartnere åpnet det seg en mulighet for Håkon og Line. En bedrift spurte om vi kunne bistå de med et digitaliseringsprosjekt. Høsten 2018 var Excito Consulting AS en realitet, med Line og Håkon som de første ansatte.

Håkon har vært engasjert i mange bedrifter på ledernivå, både som daglig leder, prosjektleder og interimleder. Fra 2015 tok Håkon med seg Line inn i de ulike bedriftene han jobbet for, og de har siden jobbet sammen.


– Systemene vi bruker er ekstremt fleksible, som gjør det mulig å skreddersy for de ulike bedriftene og tilpasse etter «kjørereglene» i bransjen, oppgavene og ikke minst menneskene som skal ta det i bruk, forteller Håkon.


Videre sier han at den teknologien vi bruker var for inntil få år siden forbeholdt de større selskapene. Den teknologien er i dag tilgjengelig både på grunn av pris og fleksibilitet. Nå er dette lønnsomt også for mindre bedrifter.


Håkon har selv brukt digitale verktøy i en årrekke, og siden 2007 hatt et tett forhold til en IT-leverandør. Det er denne IT-leverandøren som nå er Excito Consulting sin hovedsamarbeidspartner.


Det er en kjent sak at de fleste bedrifter allerede har tatt i bruk digitale verktøy, og gjerne flere forskjellige typer systemer. "For mange ender dessverre digitaliseringen med at det blir enda et system som må oppdateres. Digitaliseringen blir å «please» systemene fremfor å få gevinstrealisering. Den store gevinsten får man når systemet snakker sammen på tvers av forretningsområdene. Da blir det kraftfullt og virkningsfullt. Det er et slikt system Excito Consulting tilbyr - et modulbasert system, der alle modulene snakker sammen," sier Håkon.


– Vår bedrift er basert på erfaringene vi har fått fra de bedriftene vi har jobbet med. Vi har oppdaget at det er et stort behov for tjenesten vi tilbyr – og et stort potensiale for økt lønnsomhet, sier Line Pernille Twilley.


Excito Consulting har tatt dette til et nytt nivå når det gjelder digitalisering. Ved å bruke systemet og jobbe digitalt, vil hverdagen bli mye mer effektiv ettersom alt «papirarbeidet» blir flyttet over til en digital plattform på en enkel og logisk måte. Ved å jobbe digitalt får du enorme fordeler med å finne data, og ikke minst har selskapet god og lett tilgjengelig dokumentasjon på hva som er gjort.


– Kombinasjonen av mange års yrkeserfaring og unge, oppegående medarbeidere med høy IT-kompetanse, gir de nødvendige forutsetningene for å forstå våre kunders behov og lage digitale løsninger som virker i det praktiske arbeidet, avslutter Håkon.

Comentários


bottom of page