top of page

En konsulent som brenner for det vi driver med

Line Pernille C. Twilley er seniorkonsulent her i Excito Consulting AS. Hun leder til daglig flere digitaliseringsprosjekter og har flere års erfaring både som controller og konsulent.

– Av natur er jeg en typisk prosjektleder. Jeg liker å være i ulike arbeidsmiljø med ulike utfordringer. Å gå inn i et prosjekt, jobbe for å få et godt resultat, for så å gå ut igjen synes jeg er helt topp, sier Line engasjert.


Line legger ikke skjul på at det kan være krevende å få en hel organisasjon til å endre sine innarbeidede vaner. Når vi vet at cirka 80% av alle digitale transformasjoner mislykkes, så er vi avhengige av å benytte utprøvd metodikk.


– Jeg brenner for å stenge fallgruvene, redusere risiko og gi kunden en bedre hverdag – ikke i teori, men i praksis, fortsetter hun.


Digital transformasjon innebærer så mye mer enn å bringe inn IT og teknologi. Erfaringen er at bedriftene først og fremst trenger bistand til å gjennomgå sine prosesser. Deretter må man se på organisasjonen, menneskene, hvor modne de er for å gjennomføre endrede arbeidsmåter ved hjelp av teknologi. Endringsledelse er sentralt i ett hvert digitaliseringsprosjekt. Dette er det bedriften selv som må ta eierskap til og lede.


– Teknologien som er tilgjengelig gir “uendelige” muligheter. Det høres kanskje for godt ut til å være sant, men vi skreddersyr teknologien som passer til deres prosesser. Vi lar ikke teknologien alene fortelle hvordan du skal jobbe. Det er helt rått, sier en begeistret Twilley.


Line er en gjennomfører, en som jobber hardt for at systemene skal bli tatt i bruk og fungere i praksis. Line har god erfaring med alt fra prosjektledelse av digitaliseringsprosjekter til support og opplæring.


Vi er veldig stolte over å ha henne i Excito Consulting som den enorme ressursen hun er.


Comments


bottom of page