top of page

Hæhre bygger fremtiden med fremtidens verktøy

I tråd med visjonen “Vi bygger fremtiden”, gjennomfører Hæhre Entreprenør i dag noen av landets største infrastruktur-prosjekter. De har sett behov for et nytt og helhetlig styringssystem for virksomheten. Excito leverer konsultasjon knyttet til analyse, design, implementering og opplæring i styringssystem Landax Enterprise.


En viktig milepæl på veien mot målet om å ligge i front av digitaliseringen er nådd: Landax er lansert og tatt i bruk av hele selskapet. Med Landax som plattform, har Hæhre standardisert og digitalisert sin prosjektstyringsmodell.

– Nå kan selskapets ledelse med trygghet vite at vi følger prosjektstyringsmodellen og beslutningsportene. Vi får god styring på prosjektene gjennom hele livssyklusen, fra nominasjon til driftsfase, sier en tydelig fornøyd Gudmund Roen, daglig leder i Hæhre Entreprenør.


– Det har vært en fryd å samarbeide med de dedikerte og engasjerte medarbeiderne i Hæhre Entreprenør, og jeg gleder meg til fortsettelsen, sier Håkon Samnøy, daglig leder i Excito Consulting.Comments


bottom of page