top of page
OEV_20221114_VAA01577_edited_edited_edit

Vår ekspertise

Vi hjelper kunder med å forbedre prosesser og implementere ledende teknologi, som Microsoft 365, BI-verktøy, datavarehus, prosjektstyrings- og produktivitetsverktøy, QMS, ERP og ulike integrasjonsløsninger. Excito Consulting er et innovativt konsulentselskap i sterk vekst og med høye ambisjoner. Vi brenner for å skape verdi for kundene våre.

Excito Consulting er dyktige på digital transformasjon. Vi bruker anerkjent teknologi, tilpasser og får den til å fungere for dere. Vi tilpasser den beste teknologien til deres verdikjede, og implementerer verktøy for datafangst, ledelses- og styringssystemer, BI-systemer, datavarehus og integrasjoner. 

Vi er sterke på

  • low-code-plattformer som Powerapps

  • no-code-plattformer som Appfarm, Airtable og Notion

  • ERP som Microsoft Business Central

  • styringssystemet Landax

  • datafangstsystemet Ditio

  • Power BI

  • datavarehus og integrasjoner

Prosess

Excito hjelper selskap med å jobbe mer effektivt, enklere og smartere. Ved å strømlinjeforme aktivitetene som inngår i de ulike prosessene, kan man bruke mer tid på verdiskapende arbeid og mindre tid på sløs.

Illustrasjon teknologi.png

Teknologi

Vi hjelper selskaper med å få mest mulig ut av teknologien de allerede har eller ønsker å innføre. Excito har partnerskap med flere systemleverandører, og høy kompetanse på å etablere sømløst digitalt økosystem for å forbedre arbeids- og dataflyten i verdikjeden.

Illustrasjoner2_edited.png

Organisering

Vi tar hånd om endringsledelse, opplæring og bruker-adopsjon for maksimal gevinstrealisering.

Våre prosjekter

Digital transformasjon handler om å gå fra manuelle oppgaver og prosesser til digitaliserte prosesser. Excito er eksperter på digital transformasjon, og bruker anerkjent metodikk og ledende praksis i alle digitaliseringsprosjekter. 

Våre samarbeidspartnere

Vi har mange samarbeidspartnere, og leverer den beste teknologien tilpasset ditt selskap slik at du kan realisere dine mål. Vi har erfaring på tvers av bransjer, som fornybar energi, telekom, IT og teknologi, infrastruktur, bygg og anlegg, transport, logistikk og event.

 

Med høy kompetanse innen prosessforbedring, IT og digitalisering, bruker vi verktøy for datafangst, ledelses- og styringssystemer, ERP, datavarehus, BI-plattfomer, no-code- og low-code-løsninger. 

Appfarm.png
landax-badge.webp

Appfarm har utviklet en no-code plattform for lynrask, full-stack utvikling som gjør det mulig å lage avanserte digitale tjenester og tilpassede forretningsapplikasjoner raskt og enkelt, uten tradisjonell koding.

Som stolt partner av Landax er det en stor glede å vise frem kvalitetsstempelet! Vi bruker den beste teknologien i markedet, og hjelper kundene med å tilpasse og ta teknologien i bruk. Med ekspertise på IT og digital transformasjon, kan vi digitalisere komplekse verdikjeder hos selskapene som bygger landet.

1693909353243_edited.png

Ditio er et datafangstverktøy som er spesialtilpasset anleggsbedrifter. Med et moderne grensesnitt med feed slik vi kjenner fra flere sosiale medier kan du følge med på prosjektet, se bilder, like og kommentere. Systemet vil gi en enklere hverdag for fagarbeidere og funksjonærer. Det gir økt datakvalitet og flere datapunkter, som vil forbedre beslutningsstøtte og styringsinformasjon i prosjektene og selskapet som helhet.

bottom of page